kaikki kategoriat
Uutta

Shilin henkilökunnan matkatoimintaa

Aika: 2023-05-10 Osumat: 29

Vuosien varrella shili noudattaa ihmislähtöistä, inhimillisen johtamisen täytäntöönpanoa, järjestää henkilökunnan matkustamista vuosittain, herätti suuresti henkilöstön innostusta, aloitteellisuutta ja innostusta, lisää heidän yhteenkuuluvuuden tunnetta, jotta työntekijät fyysisesti ja henkisesti saavat riittävästi lepoa ja rentoutumista.

Toukokuussa 2018 Shili järjesti yhden päivän kiertueen Guiliniin. Matkan varrella nauramme vilkkaassa ilmapiirissä, yhdessä ihailemme kauniita maisemia. Jokaisessa paikassa otamme paljon kauniita valokuvia. Tämä kiertue, henkilökunta ei vain nauttii kauniista maisemista, rikas amatöörielämä, viljellä meidän tunteita, mutta tuntui paljon asioita. Tuntui, että vain yhdessä pystytty voittamaan vaikeudet ja saavuttamaan suuria saavutuksia. Tämä lisää suuresti shilin henkilöstön yhteenkuuluvuutta ja solidaarisuutta.

Kiertueen jälkeen henkilökunta täysin tietoinen yhtiön vilpitöntä huolta ja rohkaisua, toivon, että yritys järjestää enemmän tällaista toimintaa, ja omistaa enemmän innostusta työskentelemällä yhdessä, enemmän erinomaista suorituskykyä palauttaa yhtiön hoitoon.