kaikki kategoriat
Uutta

Shili osallistuu näyttelyihin kotimaassa ja ulkomailla

Aika: 2023-04-04 Osumat: 37

Viime vuosina Shili osallistui useisiin näyttelyihin Kiinassa, kuten Zhengzhou International Abrasives and Grinding -näyttelyyn, lasinäyttelyyn Shanghaissa. Ja näyttelyhuoneessa ystävystyimme monien ihmisten kanssa kotona ja ulkomailla, tähän asti olemme edelleen ei vain liikesuhteita vaan myös hyviä ystäväsuhteita keskenään.

Neljäs China Zhengzhou International Abrasives and Grinding -näyttely pidetään 4.-14, ja sen pääasiallinen esittely on superhioma- ja hiomatyökalut, superkova materiaali ja sen tuotteet. Shili osallistuu myös tähän näyttelyyn, osastollemme nro A16-A2017. Tervetuloa osastollemme.

Toinen tärkeä näyttely, johon Shili osallistuu, on GrindTec 2018 Saksan Augsburyssa 14.-17. maaliskuuta. Se on maailman suurin kansainvälinen jauhatusteknologian messu. Nyt olemme jo varanneet osaston, ja tämä on myös ensimmäinen kerta, kun osallistumme messuille. kansainvälinen näyttely ulkomailla.

Olemme valmistautuneet paljon näyttelyihin, toivomme saavamme lisää ystäviä superkovien materiaalien alalla, toivomme myös enemmän mahdollisuuksia työskennellä erinomaisten kotimaisten ja ulkomaisten yritysten kanssa.

Shili on valmis tarjoamaan sinulle parasta laatua ja palvelua!