kaikki kategoriat
Meistä

Yrityksen profiili

Vuonna 1993 Changsha Shili Superhard Material Co., Ltd perustettiin Kiinassa, ja siitä tuli ammattimainen synteettisten timanttien valmistaja ja toimittaja. Jatkuvan uudelleenkeksimisen ja teknologisen innovaation ansiosta olemme nyt vakiinnuttanut asemamme yhtenä suurimmista ja ammattimaisimmista superhioma-aineiden valmistajista tällä alalla.

Yli 20 vuoden ajan ydinliiketoimintana on ollut synteettisen timanttijauheen ja Cubic Boron Nitride (CBN) synteesi ja prosessointi. Kasvumme edistämiseksi olemme laajentaneet tuotantoamme ja liiketoimintaamme mikronijauhe- ja metallipinnoitettuihin tuotteisiin.

Shili-yhtiön superhioma-aineita käytetään pääasiassa perinteisessä rakennus-, kone- ja korujen käsittelyssä. Jatkotutkimuksemme myötä tuotteemme ovat laajentuneet uusille lisäarvoalueille, kuten lento-, auto- ja elektroniikkateollisuuteen. Lisäksi meillä on ollut tärkeä rooli myös uudessa energiaa etsivässä teollisuudessa, kuten kaivos-, öljy- ja kaasuteollisuudessa. Kaikkia superhioma-aineita käytetään sovelluksissa, mukaan lukien leikkaus, poraus, hionta, kiillotus ja trimmaus.

Shili-yritys keskittyy aina vakaan ja tasalaatuisen ja räätälöityjen tuotteiden ja palvelun toimittamiseen asiakkaille. Koska jatkamme tätä tehtävää, tuotteemme ovat saaneet suuren suosion kotimaassa ja ulkomailla. Luomalla tiiviin strategisen kehitysyhteistyön asiakkaidemme kanssa Shili auttaa parantamaan ja jatkuvaan tuottavuuteen.

Äärimmäisten ominaisuuksien ansiosta synteettisellä timantilla ja CBN:llä on potentiaalia ratkaista joitakin maailman suurimmista teollisista haasteista, mikä jättää superhioma-aineet hyvälle asemalle tulevina vuosikymmeninä tulevan jännittävän kasvun alueelle. Shili on valmis olemaan paras kumppanisi!


Yritystehtävä

Kasvamme yhdessä asiakkaidemme kanssa, ja työntekijät jakavat saman

Yrityksen henki

Ryhmätyötä, rohkeutta, luo loistavaa

Yritys-iskulause

Pystyn, voin, voitan!

Todistus

Todistus

sertifioinnit

Todistus

sertifioinnit

Todistus

sertifioinnit

Todistus

sertifioinnit

Todistus

sertifioinnit

Todistus

sertifioinnit

Todistus

sertifioinnit

Tehdas